Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ζήτω το λιμενικό σώμα Μυκόνου..!

Δε χρειάζεται να ψάξεις να τους βρεις. Ξεχωρίζουν με το που θα πατήσεις το πόδι σου στο λιμάνι της Μυκόνου. Και δεν είναι από τη μπλε στολή. Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός που κάνει casting στο λιμενικό του νησιού να του δώσω συγχαρητήρια.


Γενικά δεν έχω fetish με τις στολές. Ποτέ μου δε γοητεύτηκα από κάποιον επειδή έτυχε να φοράει κάτι με γαλόνια ή αστέρια. Αλλά στο λιμενικό σώμα Μυκόνου υποκλίνομαι. Όλα τα αγόρια που το απαρτίζουν είναι διαλεγμένα ένα κι ένα, λες και υπάρχει κάποια μυστική επιτροπή για body και face control. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Όλα τα κορίτσια του νησιού συμφωνούν. 


Ψηλοί, αρρενωποί, γυμνασμένοι, με γωνίες στο πρόσωπο, σαγηνευτικά μάτια. Έτοιμοι για καλλιστεία και διεκδίκηση τίτλου. Αν τους πετύχεις να βγαίνουν ανά παρέες τότε έχει φτιάξει το υπόλοιπο βράδυ σου. Τόσο που δε θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις. 


Κι αναρωτιέμαι... Υπάρχει όρος σε συμβόλαιο ότι για να έρθεις στο λιμενικό της Μυκόνου πρέπει να είσαι από κούκλος και πάνω; Ποιος είναι αυτός που κάνει την επιλογή; Μήπως υπάρχει αντίστοιχος Πρεβελάκης που κάνει το casting σε αγόρια λιμενικούς και φέρνει του καλύτερους στο νησί των ανέμων; Γιατί δε μπορεί όποιος μπαίνει το λιμενικό σώμα να έχει προδιαγραφές μοντέλου. Σε τόσα νησιά έχω ταξιδέψει το Μυκονιάτικο λιμενικό φαινόμενο δεν το 'χω ξαναδεί. 


Όπως και να 'χει αγαπάμε λιμενικό κι αυτόν που κάνει την επιλογή. Γιατί δεν εξηγείται... Κάποιος μυστικός πράκτορας με πολύ καλό γούστο θα υπάρχει... 

3 σχόλια: