Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αγόράκια και καλοκαίρι: 5 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε


Καλοκαιριάζει και το ξέρουμε ότι εσείς τα αγοράκια με το που δείτε λίγο ήλιο, κάτι σας πιάνει και θέλετε να "πάρετε" ό,τι θηλυκό κυκλοφορεί. Δε μας πειράζει αυτό. Εξάλλου κι εμείς τα πετάμε όλα έξω με σκοπό να σας προκαλέσουμε. Μας πειράζουν όμως κάποια πράγματα που αν συνεχίσετε να τα κάνετε σας βλέπω να μένετε με το πουλί στο χέρι.
Όποια κάτσει
Βασικός κανόνας που κανένας άντρας δεν πρέπει να αγνοεί. Αν θες να σου κάτσει μία γκόμενα, τότε σταμάτα να την πέφτεις σε όλες. Γι' αυτό λοιπόν να εστιάζεις μόνο σε μία γκόμενα ανά γυναικοπαρέα. Δεν είσαι ούτε ο Brad Pitt,  ούτε ο σεΐχης του Μπαχρέιν για να κατεβάσουν όλες το βρακάκι τους με το που σε δουν (εκτός κι αν πληροίς τις προδιαγραφές οπότε πάμε πάσο). Το να περνάς λοιπόν στην αμέσως επόμενη αφού δε σου έκατσε η πρώτη, σου δίνει τόσες πιθανότητες να πηδήξεις, όσες και το να πιάσεις το πρωτοχρονιάτικο τζακ ποτ στο τζόκερ.
Μην επιδεικνύεσαι
Ανοίγεις το πορτοφόλι να πληρώσεις το λογαριασμό και πρώτη θέση ξεπροβάλει το προφυλακτικό. Η εποχή που πήγαινες σχολείο και ήθελες να επιδείξεις στους συμμαθητές σου πως το εξασκείς το χόμπυ έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γι' αυτό λοιπόν, μπράβο σου που είσαι υπεύθυνος και προσέχεις, αλλά μην το κάνεις και θέμα. Το safe sex πολλοί αγάπησαν, του επιδειξίες κανείς.
Θέσε κανόνες στο κοινόβιο
Οι διακοπές για αντροπαρέες δεν υφίστανται μόνο στην ηλικία των 20 minus or something. Συμβαίνει και στο ηλικιακό group μεταξύ 30-40, όπου πέντε άντρες πια έχουν φάει τα μούτρα τους και το μονόπετρο που αγόρασαν δεν  οδήγησε στην εκκλησία και βρέθηκαν πάλι μόνοι να καβλαντίζουν στις Κυκλάδες. Καλά όλα αυτά, αλλά αν έχετε βρει ένα σπίτι για να στεγάσει τα νυχτοπερπατήματά σας, φροντίστε να συνεννοηθείτε πρώτα ποιος το χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες νύχτες, ποιος παίρνει το αυτοκίνητο και ποιος τη βγάζει κάτω από τα αστέρια. Το να βρεθείτε όλοι ο ένας πάνω στον άλλο ψάχνοντας γωνιά για να κάνετε τη δουλειά σας, δεν είναι και το καλύτερο σενάριο και δεν έχει καθόλου πλάκα. Εκτός κι αν νοικιάζετε βίλα με ξεχωριστά δωμάτια, οπότε σας το επιτρέπουμε. Η παρτούζα πάλι (σε περίπτωση που το σκεφτήκατε και αυτό) είναι ταινία που δεν είναι βγαλμένη από τη ζωή.
Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι
Είσαι στο beach bar και σε έχει πάρει το βράδυ να πίνεις αγκαλιά με τις καυτές τουρίστριες που έπεσαν στα δίχτυα σου. Κάτι ο έναστρος ουρανός, κάτι η ντίρλα από το αλκοόλ, κάτι το να βρεις την ευκαιρία να νιώσεις το υγρό κορμί της τουρίστριας να αγκαλιάζει το δικό σου, δε θέλει πολύ για να πέσεις στη θάλασσα. Προσοχή όμως…! Το να έχεις χάσει εντελώς τις αισθήσεις σου από όλα αυτά που σου ανέφερα, είναι ικανά να ρίξουν για βουτιά στη Μύκονο και να σε ξεβράσουν στη Σύρο. Το θες; Δεν το θες..!
Το παλαμάρι του βαρκάρη
Δε λέω καλή ιδέα του sex μέσα στο νερό, αλλά κρύβει κινδύνους που πολλές φορές ξεχνάς. Από το να κολλήσεις σαν σιαμαίος έως να κολλήσεις χλαμύδια στο πιτς φιτίλι. Θέλεις λοιπόν ο φίλος σου εκεί κάτω να γίνει σαρδέλα παστή; Ούτε αυτό το θες. Περιορίσου σε πιο ασφαλή 
παιχνίδια λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου