Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

To savoir vivre του οne night stand

Δε θα το πω πουθενά. Θα μείνει μεταξύ μας ότι κάνεις one night stands. Παρόλα αυτά είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τους κανόνες;

Τις περιόδους που μόλις έχεις βγει από μια σχέση ξαφνικά γίνεσαι αλλεργική στην αγάπη. Ακούς για συναίσθημα και σε πιάνει φαγούρα. Δε φταις εσύ. Ο πόνος φταίει και θα περάσει. Όμως είσαι άνθρωπος κι έχεις ανάγκες. Επειδή δε θέλεις να εμπλακείς συναισθηματικά δε σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι και sex. Για την περίπτωση αυτή υπάρχουν οι fuck buddies. Αν όμως θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τα one night stands είναι η λύση για την περίπτωσή σου. Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί κανόνες που τηρείς ευλαβικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Καλό θα ήταν να γνωρίζεις τον άλλο λίγο
Επειδή έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα, δυο κοφτές ματιές ή έχετε κάνει λίγο chat στο Facebook, δε σημαίνει ότι μπορείς να τον καλέσεις σπίτι σου μες τη νύχτα για ένα στα γρήγορα. Το καλύτερο σενάριο σε αυτή την περίπτωση είναι να βρεθείς μετανιωμένη και το χειρότερο δολοφονημένη. Θέλεις να σου συμβεί κάτι από τα δύο;


Σπίτι του ή και κάπου αλλού
Στα one night stands αποφεύγουμε να καλέσουμε τον άλλον σπίτι μας για τον απλούστατο λόγο ότι δε θέλουμε να φανούμε αγενής διώχνοντάς τον μετά. Προτιμάμε το σπίτι του για να μπορούμε να φύγουμε αμέσως μετά. Αν παρόλα αυτά κάνεις το λάθος και τον καλέσεις, επικαλέσου ότι δε μπορείς να κοιμηθείς με κάποιον άλλον από τότε που πέθανε ο σκύλος σου. Οι άντρες πάντα ευαισθητοποιούνται με το θέμα σκύλος.


Δε φτιάχνουμε πρωινό
Έστω ότι κοιμήθηκε στο σπίτι σου γιατί είχατε πιει πολύ και ήταν αδύνατον να οδηγήσει. Μη διαννοηθείς να φτιάξεις πρωινό σε κάποιον που δε θέλεις να ξαναδείς γιατί μετά το πρωινό θα τεθεί το θέμα για το επόμενο ραντεβού. Αν εσύ δε θέλεις επόμενο ραντεβού θα τεθεί το θέμα ποιος χρησιμοποίησε ποιον. Τα θέλεις όλα αυτά; Γι' αυτό, πρωινό φτιάχνουμε μόνο στα αγόρια που θέλουμε να ξαναδούμε. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να πεθάνουν από ασητεία. 


Αγκαλίτσες και τηλέφωνα κομμένα
Γιατί να θέλεις να αγκαλιάσεις κάποιον με τον οποίο το μόνο που συνδέει είναι μια νύχτα sex; Δε θες. Γι' αυτό άσε τους συναισθηματισμούς στην άκρη. Επίσης δε ζητάμε τηλέφωνα και προπάντων δε δίνουμε το δικό μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου