Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι άντρες μιας single

Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι single, αυτό το έχουμε ξαναπεί. Ειδικά αν έχεις καταστραφεί συναισθηματικά. 

Μια αμετανόητη single πολλές φορές είναι σχεσοφοβική. Μερικές φορές γίνεται απότομη και εριστική. Άλλες πάλι δεν ξέρει αν θέλει και τι θέλει. Βλέπεις, το να ψάχνεις sex χωρίς το δίχτυ ασφαλείας που σου προσφέρει μια σχέση, μοιάζει σα να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Γι΄αυτό έχει πάντα εναλλακτικές για να κάνει τη ζωή της ευκολότερη.

Friends with Benefits
Κάθε single που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει έναν friend with benefits. Είναι αυτός ο φίλος που είναι πάντα δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές, τις ώρες που δεν έχεις καμία διάθεση να ντυθείς, να στολιστείς και να βγεις στο σκληρό νυφοπάζαρο ψάχνοντας απλά για sex. Με το φίλο αυτο τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Κάνετε sex χωρίς καμία συναισθηματική δέσμευση. Είναι sex μεταξύ φίλων και τίποτα παραπάνω. Και μπορεί να μην υπάρχουν πυροτεχνήματα στο κρεβάτι, υπάρχει όμως άνεση και πολλές φορές και γέλιο. Και μεταξύ μας, που να μπλέκεις τώρα με αγνώστους αφού έχεις το φίλο σου να σου σταθεί στα δύσκολα; Γι' αυτό δεν είναι οι φίλοι;


Pizza boy
Αυτός είναι ο πρώην με τον οποίο έχετε χωρίσει φιλικά γιατί πολύ απλά η σχέση σας δεν πήγαινε άλλο. Δεν υπάρχουν απωθημένα μεταξύ σας και με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται σπίτι σου. Το sex μαζί του είναι πάντα καλό κι εγγυημένο, αφού γνωρίζει το σώμα σου κι εσύ το δικό του και οι οργασμοί εξασφαλισμένοι. Άσε που θα μπορούσες μαζί του να συζητήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει ή ακόμα και να κλάψεις στον ώμο του.



Το αγόρι για όλες
Είναι κι αυτός single όπως κι εσύ (ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει) και ψάχνει sex σε πολλές αγκαλιές. Κάποια στιγμή οι δρόμοι σας συναντιούνται και οδηγείστε στο κρεβάτι. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα το κοινόχρηστο αγόρι να ψάχνεται για σχέση, γι' αυτό μαζί του απολαμβάνεις μόνο όσα βράδια είναι αφορολόγητα και τηρείς πιστά το savoir vivre του one night stand. Εκτός κι αν θέλεις να μπεις σε υποχρεώσεις οπότε σου εύχομαι με το καλό.



Τι χρειάζεται λοιπόν μια single για να επιβιώσει τις περιόδους που δε θέλει να φορτίσει τη ζωή της συναισθηματικά και το μόνο που θελει είναι casual sex; Έναν friend with benefits, ένα pizza boy και το savoir vivre του one night stand. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ νομίζω πως υπάρχει και το τεκνό.. που απλά του ξεκαθαρίζεις ότι θες ΜΟΝΟ σεξ (μπορεί άραγε να το κάνει μια;;; μιιιιιια;;;;) και θα αναλάβει να σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου.. βέβαια θα πρέπει να του δείξεις τα κατατόπια εκτός αν κι αυτό είναι δύσκολο ή μιλάμε για άλλη μια γκόμενα "αστερία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή