Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Φοβού τις καλοκαιρινές κακοτοπιές...


Κοίτα να δεις... Επειδή είναι καλοκαιράκι και το ρίχνουμε λίγο παραπάνω έξω και με τα ποτά και με τους έρωτες, καλό θα ήταν να επισημάνουμε μερικές κακοτοπιές για να έχεις το νου σου. Κατά τα άλλα κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια...
Ναι, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Εγώ παρόλα αυτά δε θα σου πω ούτε να μην καπνίζεις, ούτε να μην πίνεις, ούτε να μην ξενυχτάς. Βγες, πιες και γύρνα το πρωί. Απλά όταν έχεις εντοπίσει το στόχο και θες να πας του δείξεις το ξημέρωμα από το δωμάτιό σου, καλό θα ήταν να μην έχεις πιει το Βόσπορο πιο πριν, αφού το πιο πιθανό είναι την επίμαχη στιγμή ίσως το εργαλείο σου να μην είναι και τόσο πρόθυμο όσο εσύ. Αυτή είναι η συνέπεια της υπερκατανάλωσης αλκοόλ βλέπεις για τους άντρες. Οι γυναίκες από την άλλη το πιο πιθανό είναι να μην τελειώσουν ποτέ. Και σεξ χωρίς οργασμό, μεταξύ μας, δεν έχει και πολύ νόημα. Κι επειδή το νησί είναι μικρό και η μαρμάγκα τρώει τα αγοράκια (οι γυναίκες έχουν το προνόμιο να προσποιούνται) δε θες να ξέρει όλη η παρέα της και στη συνέχεια όλη η παραλία ότι είσαι τζούφιος. Μικρά τα Κυκλαδονήσια βλέπεις και τα νέα ταξιδεύουν. Κι άντε να σε δω μετά πως θα ρίξεις άλλη γκόμενα. 

Καλοκαιρινοί έρωτες... Μεγάλη απάτη!
Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Αφού ξέρουμε όλοι ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι μεγάλη απάτη γιατί να υποσχεθείς τον ουρανό με τα άστρα για ένα απλό sex; Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι κι όπως έχουμε ξαναπεί δε χρειάζεται καμία υπόννοια σχέσης για μια νύχτα καυτού sex. Γι' αυτό λοιπόν δες την αλλιώς κι ό,τι φας, ό,τι πιεις κι ό,τι αρπάξει... Γι' αυτό τις λέμε και αρπαχτές. Το πιάνεις, το αρπάζεις, το γεύεσαι και φεύγεις. Κάτι σαν το βρώμικο που παίρνεις από την Πλατεία Μαβίλη ένα πράγμα. Αφού ξέρεις εκ των προτέρων πως στην πόλη θα ξεφτύσουν όλα γιατί να το κουράσεις. Εξάλλου, όσο και τα αγοράκια άλλο τόσο και τα κοριτσάκια, θέλουν να περάσουν απλά καλά στις διακοπές τους. Γιατί να το κουράζουμε; Το "θα σε δω στην πόλη" λοιπόν, είναι εντελώς περιττό. Εξάλλου σε μια καθως πρέπει αρπαχτή πας απλά για να πηδήξεις, όχι να λογοδοθείς. Ή μήπως όχι; 

Ποτέ στον πόλεμο χωρίς όπλο!
Δεν πιστεύω μετά από όλα όσα έχεις ακούσει και ειδικότερα τώρα τελευταία, να σου περάσει έστω από το μυαλό να μη χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό; Είπαμε να περάσουμε καλά, να απολαύσουμε τις χαρές του περιστασιακού sex, αλλά που ξέρεις τι κουβαλάει πάνω του ο άλλος; Ακόμα κι αν πρόκειται για σωσία του Johhny Depp ή της Eva Mendes μη διανοηθείς να κάνεις μακροβούτια χωρίς σκούφο. Αν σου λέγανε δηλαδή να κάνεις ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο ακόμα κι αν η απόλαυση ήταν 100 φορές καλύτερη, θα το έκανες; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε ξέρεις τι να κάνεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου