Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ατάκες που απαγορεύεται να πεις μετά από one night stand


To savoir vibre του one night stand το έχουμε πει παλαιότερα. Για να είσαι όμως εντελώς καλυμένος διάβασε προσεκτικά τι δεν πρέπει ποτέ να ξεστομίσεις μετά από μια νύχτα παθιασμένου sex.


Καλά περάσαμε αλλά τώρα στο σπίτι με περιμένουν τα παιδιά η γυναίκα και πρέπει να φύγω. Αν κάποια στιγμή νιώσεις μοναξιά πάρε τηλέφωνο. Μα τώρα καλά πιστεύεις ότι θα γλυτώσεις το φτύσιμο λέγοντας τέτοιο πράγμα. Εγώ είμαι σίγουρη πως όχι.


Και δε σου το 'χα! Μπράβο σου ήσουν πραγματικά εξαιρετική. Να τα ξαναπούμε.Ώπα ρε sex machine που δίνεις τα εύσημα. Ποιος νομίζεις ότι είσαι τελικά;


Δε μπορώ να πάρω μαζί σου πρωινό. Σε λίγες ώρες πετάω για Αυστραλία και θα γυρίσω σε τρία χρόνια.
Σε χτύπησε και σένα η οικομική κρίση και φεύγεις για μετανάστης και είπες να μην αφήσεις να πάει το τελευταίο σου βράδυ στην πατρίδα ανεκμετάλευτο; Σε καταλαβαίνω...


Κοίτα να δεις πως μπορείς να την πατήσεις. Τελικά δεν είσαι τόσο καλή όσο περίμενα.Ναι γιατί εσύ όπως ξαναείπαμε έχεις διδακτορικό στο άθλημα και σου κακόπεσε. Γι΄αυτό έδειξες και τον ανάλογο σεβασμό. Επειδή είναι του κατηχητικού.


Και η φίλη σου καλή ήταν τώρα που στο σκέφτομαι. Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο να κάνουμε ένα τρίο;Γιατί εσένα περίμενε μια ζωή για να κάνει τρίο με τη φίλη της. Μαζέψου λέμε.


Από αυτή τη γωνία δε μας παίρνει καλά η κάμερα και θέλω καλές λήψεις. Βλέπουμε όλα τα one night stand μας με τους φίλους μου.Τώρα πες μου μετά από μια τέτοια ατάκα πόσες πιθανότητες έχεις να φύγεις χωρίς σπασμένο κεφάλι;


Να σου πω ένα μυστικό; Θέλεις λίγη εξάσκηση στο στοματικό. Μήπως να προσπαθήσεις με καμιά μπανάνα;Αφού ακόμα έχεις ολόκληρο το όργανό σου και στη θέση του, είσαι πολύ τυχερός.


Να αφήσω τα χρήματα στο κομοδίνο ή προτιμάς στο τραπεζάκι του σαλονιού;Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά εσύ με λίγη τύχη ίσως φύγεις ζωντανός από τα χέρια της.


Καλά ήταν αλλά πρέπει να φάμε κιόλας. Δε σηκώνεσαι να φτιάξεις κανένα πρωινό να φάμε.Το πιθανότερο είναι να φας κανένα τηγάνι στο κεφάλι. Μήπως ξαφνικά χόρτασες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου