Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γιατι παντρευονται οι αντρες.

Εχετε προσπαθησει να διαβασετε βιβλιο για σχεσεις γραμμενο απο αντρα; Α δεν ξερετε τι χανετε. Ολα μα ολα προσπαθουν να μας πεισουν πως για να ειναι ευτυχισμενος ενας αντρας και να παραμεινει διπλα μας, θα πρεπει να μαγειρευουμε σαν σεφ, να ειμαστε μια συνεχης εκπληξη στο σεξ και να κανουμε ολες τις δουλειες του σπιτιου. Και ξερετε ποιο ειναι το ανταλαγμα; Μπορει και να μας παντρευτει. Απιστευτο; 

Οι περισσοτερες γυναικες εχουν μεγαλωσει με ενα ονειρο στο μυαλο τους. Να ντυθουν στα λευκα και να ανεβουν τα σκαλια της εκκλησιας, οπου και θα τους περιμενει ενας ομορφος αντρας ετοιμος να μοιραστει τη ζωη του μαζι τους. Δε φταινε ομως μονο αυτες. Ετσι τις μεγαλωσαν. Εχω προσωπικη πειρα και ξερω. Η μανα μου δεν προκειται ποτε να μου συγχωρησει το οτι δεν ασπαστηκα ποτε το ονειρο της και μεγαλωσα χωρις να θελω να γινω νυφουλα. 

Ετσι λοιπον στην προσπαθεια τους οι γυναικες να βρουν και να κρατησουν τον αντρα της ζωης τους διπλα τους, αρχισαν να προσπαθουν να μαθουν τι πρεπει να κανουν για να κατακτησουν τον πριγκιπα που θα ερθει με το μονοπετρο να τους πει "marry me" κι αυτες με δακρυα στα ματια θα απαντησουν "I do". 

Ολο αυτο το καλοστημενο προς οφελος των αντρων σεναριο φαινεται οτι εκμεταλλευονται απανταχου αρσενικα και μαλιστα, καποιοι απο αυτους γραφουν και βιβλια με συμβουλες για το πως θα καταφερεις να σου κανουν προταση γαμου. Φυσικα ολα στημενα υπερ τους.

Καταρχην φαινεται πως ο φοβος δεσμευσης που εχουν οι αντρες εγκειται στο γεγονος οτι φοβουνται την αποτυχια περισσοτερο απο τις γυναικες. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα λαθος κατα τη γνωμη μου. Ισως αν ειχαν και οι γυναικες τον ιδιο φοβο να ειχαμε λιγοτερα διαζυγια. Απο εκει και περα ομως, οι λογοι που οδηγουν τους αντρες στο γαμο, φαινεται να ειναι εντελως σωβινιστικοι. Και εξηγω. 

Ολα γυρω μας συνομοτουν στο να μας πεισουν οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι, ειτε αυτο λεγεται η μητερα μας ειτε καποιο βιβλιο συμβουλων. Αυτο σημαινει οτι το ψυγειο μας θα πρεπει να ειναι παντα γεματο απο πραγματα που μπορει να επιθυμησει το στομαχακι του καλου μας ωστε να μπορεσουμε να του ετοιμασουμε ενα βασιλικο πρωινο οταν  ξυπναει διπλα μας, να μαθουμε πως τρωει τα φαγητα του και ποιο ειναι το αγαπημενο του για να τον εντυπωσιασουμε με τις ικανοτητες μας οταν θα τον καλεσουμε για φαγητο. Μεσα σε ολα αυτα βαλτε και τις ιδιοτροπιες του, μαζι με το γεγονος οτι θα πρεπει να χουμε και το νου μας να τρωει σωστα μη μας παθει και τιποτα. Καταλαβατε; Καταλαβα να λετε. 

Κι αν δεν ξερεις να μαγειρευεις τι γινεται; Μην ανησυχεις, υπαρχει και το σεξ. Ενας αντρας μπορει να μην ξεχασει ενα καλο σεξ, αλλα ενα εξαιρετικο σεξ σιγουρα το παντρευεται, λενε οι ειδικοι. Τι σημαινει αυτο; Φυσικα και δεν πρεπει να εισαι τσουλα, αλλα επιβαλεται να εισαι σεξυ. Μια τσουλα παντα προσελκυει τους αντρες, αλλα δεν προκειται ποτε να την παντρευτουν. Τη γυναικα τους τη θελουν σεξυ. Και τι εννοουν οταν λενε σεξυ; Μα φυσικα η ικανοτητα σου να τον πεισεις οτι δεν υπαρχει εκει εξω αλλη γυναικα σαν κι εσενα. Τι εισαι; Καμια θνητη; Και πως θα το επιτυχεις αυτο; Απλουστα διαλεγοντας νεο ρολο καθε φορα. Τη μια θα εισαι γατουλα, την αλλη τιγρη, την αλλη πλανευτρα και την αλλη ερμαιο του παθους σου για εκεινον. Προσεχε ομως γιατι δεν πρεπει να επαναλαμβανεσαι και πανω απ' ολα να εισαι εφευρετικη. Αυτος μπορει απλα να ειναι ο ιδιος καθε φορα. Σημασια εχει να μην επαναλαμβανεσαι εσυ, αν θελεις φυσικα να τυλιξεις τον περιβοητο εργενη. 

Εστω λοιπον οτι στο σεξ εισαι η γυναικα των ονειρων του και αποφασιζει το μεγαλο βημα της συγκατοικησης, ειναι αυτο αρκετο για να σου παρει το μονοπετρο; Οχι, γιατι υπαρχουν παντα οι δουλειες του σπιτιου κι οπου δουλειες του σπιτιου για τον αντρα σημαινει γυναικεια υποθεση. Ναι, καλα καταλαβες. Θα πρεπει να πλενεις τα πιατα, να σκουπιζεις, να σιδερωνεις, να σφουγγαριζεις, να απλωνεις τα ρουχα, να ξεσκονιζεις κι αυτος -το πολυ πολυ- να αλλαζει καμια λαμπα γιατι αυτη η δουλεια εγκυμονει κινδυνο και πανω απ' ολα ειναι προστατης της οικογενειας. Γιατι ποσο κινδυνο μπορει να κρυβει το να πατησει το κουμπι του στεγνωτηριου (μη γινεστε πεζες), ενω στο να αλλαξει τη λαμπα υπαρχει παντα ο κινδυνος ηλεκτροπληξιας (βρε μηπως ειναι καλη ιδεα να βαλουμε το πληντυριο να κρεμεται απο τα καγκελα του μπαλκονιου, λεω εγω τωρα). 

Αυτες λοιπον ειναι οι συμβουλες που δινουν οι ειδικοι για να ντυθειτε νυφουλες. Εγω που δεν το ειχα και ποτε ονειρο, αποφασισα  αφενος να μην ξαναδιαβασω ποτε βιβλιο για σχεσεις γενικοτερα και ειδικοτερα γραμμενο απο αντρες, αφετερου δεν εχω σκοπο να νταντεψω κανεναν αντρα που εχει κλεισει τα 18 του χρονια. Βεβαια αν θελω να νταντεψω και κανα βρεφος, με αυτα τα μυαλα που κουβαλαω, θα πρεπει να μαθω πως λειτουργουν οι τραπεζες σπερματος. Οταν θα ερθει εκεινη η ωρα ομως, θα σας ρωτησω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου