Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Όχι πια σχέση, μόνο σεξ


Ακόμα και για τα καλύτερα κορίτσια, υπάρχει μια περίοδος στη ζωή τους που το μόνο που θέλουν είναι σεξ χωρίς δεσμεύσεις και συναίσθημα. Κι αν λέω ψέμματα η αναμάρτητη ας ρίξει πρώτη την πέτρα.

Ποτέ δε δυσκολεύτηκα να κάνω σεξ με κάποιον που μόλις γνώρισα και μου άρεσε και για τον οποίο δεν ένιωθα τίποτα απολύτως. Στην τελική δε χρειάζεται να κουραστείς, να δώσεις εξηγήσεις, ούτε καν να γνωριστείς. Ακόμα κι αν το σεξ συνεχιστεί. 

Δεν είναι πως δεν έχω ερωτευτεί. Κάθε άλλο. Έχω ερωτευτεί και έχω κάνει τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στις ζωή μου στις οποίες ήμουν μονογαμική. Αν όμως επέμενα να κάνω σεξ μόνο με τους άντρες που ερωτεύομαι τότε δε θα έπρεπε να το έχω κάνει τα τελευταία τρία χρόνια. 

Κι αν το ερώτημα είναι, αν το σεξ είναι κάτι που συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν ο ένας τον άλλον ή κάτι που συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν το σεξ, εγώ απαντώ "ναι" και στα δύο. 

Η αλήθεια είναι πως ως 31 ετών εργένισσα περιμένω κάποια στιγμή να έρθει ο κούκλος των ονείρων μου. Είμαι αρκετά μεγάλη για να γνωρίζω πως όταν το σεξ περιέχει συναίσθημα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο απ' ότι με έναν που απλώς μου αρέσει. Όμως ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία, ούτε πιστεύω σε σχέσεις που δε με καλύπτουν απλώς και μόνο για να απενοχοποιήσω τα παρατεταμένα one night stands μου. Έτσι αντιμετωπίζω το σεξ σαν σοκολάτα που μου κλείνει το μάτι στο περίπτερο και πράττω αναλόγως. Αν η σοκολάτα είναι καλή, θα συνεχίσω να την τρώω. Αλλιώς θα δοκιμάσω τη νέα γεύση που μόλις βγήκε και είναι πολύ θελκτική.

Και ναι, μπορώ να συγκρίνω το σεξ με τη σοκολάτα. Είμαι εξίσου γλυκατζού όπως εξίσου αγαπώ το σεξ. Με τη διαφορά όμως ότι το σεξ αδυνατίζει σε αντίθεση με τη σοκολάτα, όπως επίσης με τη σοκολάτα μπορώ να μπουχτίσω ενώ με το σεξ ποτέ. 

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι που σχετίζονται με τις γυναίκες. Οι περισσότεροι θεωρούν πως οι γυναίκες κάνουν σεξ για τον έρωτα ή ότι επιδιώκουν τη δέσμευση μετά το σεξ. Δεν είναι όμως αλήθεια, εκτός κι αν εγώ αποτελώ την εξαίρεση στον κανόνα. Κι έτσι να είναι όμως, ξέρω πολλές ακόμα εξαιρέσεις. 

Προσωπικά κάνω σεξ με όποιον μου αρέσει χωρίς να επιδιώκω τη σχέση. Αν ήμουν άντρας θα με αποκαλούσαν Δον Ζουάν, στην περίπτωση όμως των γυναικών ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται ξεκινάει από Π. Όσον αφορά εμένα, δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι. Και με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται η ζωή μου. Τα καλοκαίρια να μαυρίζω και τους χειμώνες να ασπρίζω. Κάποια καλοκαίρια να ερωτεύομαι και κάποιους χειμώνες να χωρίζω. Κι όταν δε συμβαίνει τίποτα απ' όλα αυτά, υπάρχουν πάντα οι περίοδοι που κάνω απλώς σεξ με κάποιον που δεν του υπόσχομαι τίποτα παραπάνω.

Μέχρι να έρθει ο έρωτας. Γιατί έρωτας σημαίνει πως δε θέλεις να κάνεις σεξ με κανέναν άλλον. 


2 σχόλια:

  1. Bold, straight and sweet. Like! Σου εύχομαι να (ξανά)έρθει η στιγμή που ξαφνικά θα δεθεί κόμπος το στομάχι και η καρδιά θα χτυπάει ασυναίσθητα λίγο πιο γρήγορα, στην αίσθηση και μόνο ότι αυτός που είναι απέναντι δεν είναι το "άλλο μου μισό" αλλά χαϊδεύει τόσο πονηρά όσο και όμορφα κάθε καμπύλη του μυαλού σου. Καλό καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you.!! Νομίζω έχει έρθει, αλλά όφειλα να μιλήσω κ για τις περιόδους που είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Και είναι πολύ σημαντικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή