Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Γελοίες ατάκες από τους άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ


Οι άντρες θα πουν ότι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι προκειμένου να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι. Οι γυναίκες από τη μεριά τους θα κάνουν ότι πιστεύουν ό,τι μαλακία ακούσουν προκειμένου να να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Από την άλλη όμως, αφού φάγαμε την όποια μαλακία γιατί θα πρέπει να ακούμε και γελοίες ατάκες που θα έπρεπε να καταργηθούν κατά τη διάρκεια του σεξ; Τι όχι; Για διάβαστε παρακάτω. 

Να σου τον ακουμπήσω λίγο;
Να μου τον ακουμπήσεις λίγο γιατί; Εγώ θα έπρεπε να στον ακουμπήσω να δω αν αξίζει και να μη σπαταλήσω τσάμπα χρόνο. Εσύ άμα είναι να κάνεις κάτι, κάντο σωστά. Το touch γίνεται με τα χέρια. Ο,τιδήποτε άλλο πρέπει να μπαίνει εκεί που είναι να μπει. Και στην τελική αυτό το "ακουμπήσω" είναι ντεκαυλέ. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Να στον βάλω λίγο;
Αυτό τι σημαίνει; Δοκιμαστικό να δείτε αν χωράει; Δεν έχει λίγο πουλάκια μας σε αυτά τα πράγματα. Αυτό το λίγο μας κάνει σε πρόωρη εκσπερμάτωση. Αν είναι για λίγο καλύτερα να μην το βάλεις καθόλου. Κατάλαβες;

Πάρτον λίγο στο στόμα σου.
Όταν λέτε λίγο εννοείτε ίσα που; Λίγη ώρα; Λίγο να μη σας καλομάθουμε; Λίγο για να μη σας παρεξηγήσουμε; Κι αυτό που όταν λέτε λίγο ενώ στην ουσία θέλετε πολύ να το κοιτάξετε. Ή τουλάχιστον να μην το λέτε.

Συγγνώμη μπέρδεψα την είσοδο.
Τώρα μεταξύ μας, θεωρείτε ότι υπάρχει μία πιθανότητα να πιστέψουμε ότι μπερδευτήκατε; Αφού ξέρετε πολύ καλά που έχετε κεντράρει. Αν είναι να θέλετε GPS για να βρείτε τη σωστή είσοδο δε γίνεται δουλειά. Αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το σωστά. Ή δε δίνεις την επιλογή ή ρωτάς εξ αρχής. Απλούστατο.

Συγγνώμη δεν κρατήθηκα.
Καταρχήν οι άντρες που τελειώνουν πριν τελειώσει μια γυναίκα πρέπει να αφανιστούν από την κοινωνία. Κατά δεύτερον, τι δεν κρατήθηκες ρε μεγάλε; Εμένα με ρώτησες; Και στην τελική αν είχες καιρό να κάνεις σεξ ας το έλεγες από την αρχή. 

Δε μου έχει ξανατύχει ποτέ.
Δε σηκώθηκε η σημαία την ώρα της έπαρσης. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μα είχες πιει πολύ, μα ήσουν κουρασμένος, μα κάτι στην πορεία στράβωσε, όλα ανθρώπινα είναι. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Και σου έχει ξανασυμβεί. Και ενδεχομένως μπορεί να συμβεί και στο μέλλον. Δε χρειάζεται καμία δικαιολογία. Ή ξαναπροσπαθείς ή σταμάτα να λες μαλακίες.

Καταλάβατε λοιπόν αγοράκια πόσο γελοία μπορεί να ακούγονται κάποια πράγματα; Αν πάλι όχι, κακό του κεφαλιού σας. Εμείς πάντως γελάμε πίσω από την πλάτη σας με κάτι τέτοια να το ξέρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου