Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Happy New Year!

Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι, καινουρια όνειρα και ελπίδες... Πάντα η αρχή της νέας χρονιάς είναι η αφετηρία για να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ελπίζουμε στην επίτευξη των στόχων μας, αναμένουμε νέες εμπειρίες που θα γεμίσουν το ολοκαίνουριο κεφάλαιο της ζωής μας που μόλις άνοιξε και περιμένει να γεμίσει.

Πολλοί λένε πως αυτή η χρονιά θα είναι χειρότερη από την περσινή. Εγώ ξέρω πως δεν υπάρχουν καλές και κακές χρονιές, υπάρχουν μόνο συνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε από τις επιλογές που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Όλα είναι μια αλυσίδα. Το παρόν εξαρτάται από το παρελθόν μας και το μέλλον μας από το παρόν. Μπορεί να μη μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας, αλλά μπορούμε σίγουρα να κάνουμε καλύτερο το παρόν μας επηρεάζοντας θετικά το μέλλον μας.

Φυσικά όλοι έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες από την κακή διαχείρηση των οικονομικών της χώρας μας. Θα αντέξουμε όμως. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθουμε να περνάμε εξίσου καλά με τα λίγα. Ίσως τώρα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε αχάριστοι και ανικανοποίητοι. Η ευτυχία βρίσκεται σε στιγμές κι εμείς είμαστε αυτοί που τις φτιάχνουμε. 

Οι ευχές μου για την καινούρια χρονιά δεν είναι πρωτότυπες. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία πάνω απ' όλα γιατί αυτό είναι και το σημαντικότερο αγαθό, να περιβαλλόμαστε μόνο από ανθρώπους που μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας και να προσπαθούμε όλοι να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τέλος αν γίνει και το θαύμα να κερδίσουμε τον πρώτο αριθμό του λαχείου εννοείται δε θα πούμε όχι! 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

2 σχόλια:

  1. Γεια σου,πολύ σωστά αναφέρεις οτι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε ανικανοποίητοι και αχάριστοι,του καθενός του φταίει κάτι χωρίς πολλές φορές να σκέφτεται καθαρά αλλα να πιπιλάει την ιδια καραμέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει, αλλά η φύση μας δε μας αφήνει.. Άνθρωποι βλέπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή