Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Όταν η αγαμία "χτυπάει" κόκκινο

Όλοι περνάμε περιόδους "ξηρασίας" είτε από επιλογή είτε επειδή απλά έτυχε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μη σε πάρει η κάτω βόλτα. Κι επειδή η αγαμία φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά, κοίτα να δεις τι σε κάνει όχι μόνο να είσαι, αλλά να φαίνεσαι και να παραμένεις αγάμητος.


Τα νευράκια σου και σε άλλη παραλία
Είναι γνωστό πως όταν δεν εκτονώνεσαι σεξουαλικά σου φταίνε όλα. Όπως ακριβώς όταν οι γυναίκες περιμένουν περίοδο. Μόνο που στη συγκεκριμένη φάση, αυτή η περίοδος είναι μακράς διαρκείας. Σταμάτα να φέρεσε λοιπόν σαν αγάμητη στρίγκλα ή σαν κακιασμένος μαλάκας επειδή τα σεντόνια σου έχουν καιρό να ιδρώσουν και κοίτα να δεις τι θα κάνεις για να το αλλάξεις. Στην τελική ποτέ δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν επειδή χρησιμοποιήσε κάποιον για sex. Και μη μου πεις ότι δε βρίσκεις γιατί δε θα σε πιστέψω. Πάντως αν συνεχίσεις έτσι, λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα παραμείνεις για πολύ καιρό ακόμα "ξηρός". 


Παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια
Η ορειβασία, η ποδηλασία και κάθε είδους δραστηριότητα είναι υγειέστατη συμπεριφορά αρκεί να γίνεται με μέτρο. Αν λοιπόν εσύ τρέχεις σε κάθε αγώνα, σκαρφαλώνεις σε όποια κορυφή βρεις και καβαλάς το ποδήλατο με τις ώρες γράφοντας άπειρα χιλιόμετρα, λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς δε θα πιστέψει ότι γαμάς. Είναι η γνωστή παροιμία που λέμε: "Δε γαμάς που δε γαμάς, δεν πας για ψάρεμα;". Αντί λοιπόν να κοιμάσαι νωρίς το Σάββατο γιατί έχεις αγώνα την Κυριακή, βγες και για κανένα ποτάκι. Αυτό ίσως βοηθήσει να γράψεις μερικά χιλιόμετρα στο κρεβάτι σου. Κι αυτό άσκηση είναι ξέρεις.


Η καγκουριά σε όλο της το μεγαλείο
Χαμήλωσες το αυτοκίνητο, έβαλες τεράστιες ζάντες και λαμπάκια, τσίτα ηχοσύστημα και παίζεις στη διαπασόν "Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια". Τώρα στ' αλήθεια αναρωτιέσαι γιατί αυτή παντρεύτηκε άλλον και γιατί δε σου κάθεται καμία γκόμενα, εκτός κι αν είναι από την Αγία Βαρβάρα (και που μεταξύ μας, ούτε γι' αυτήν παίρνουμε όρκο); Οι κάγκουρες ανήκουν στους αγάμητους γιατί πολύ απλά καμία δεν ονειρεύεται ένα βράδυ μαζί τους.


Κολλημένος/η με τον/την πρώην
Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσεις. Μετά το μήνα δε θεωρείται υγιής συμπεριφορά να κλαίγεσαι για το χωρισμό σου και να μην ανοίγεις τα ματάκια σου να δεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω. Και μπορεί ο μήνας να είναι μικρό χρονικό διάστημα για να ξεκολλήσεις, αλλά τα πορτοκάλια που κάνουν οι άλλες πορτοκαλιές πάντα βοηθάνε και πολλές φορές είναι και πιο νόστιμα. 


Μιζέρια, μιζέρια, μιζέρια
Το να έχεις τις δύσκολες μέρες σου και να μη θέλεις να δεις άνθρωπο είναι άκρως φυσιολογικό. Όταν όμως η μιζέρια έχει γίνει το middle name σου, τότε είναι άκρως εμφανές ότι η αγαμία σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Κι εντάξει, το χειμώνα να το καταλάβω, αλλά να έχει βάλει η φύση τα καλά της κι εσύ να μην έχεις "φουσκοδενδριές" είναι αδιανόητο. Βγάλε λοιπόν τις πιτζάμες, σήκω από τον καναπέ σου που έχει κάνει λακούβα και κυκλοφόρησε. 


Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη
Ξέρω, οι καιροί είναι δύσκολοι κι εσύ πρέπει συνεχώς να αποδυκνείεις τι αξίζεις για να μπορέσεις να κρατήσεις τη δουλειά σου. Σου έχω νέα όμως. Η δουλειά δεν είναι σκλαβιά κι εσύ πρέπει να σταματήσεις να περνάς όλη σου τη ζωή μέσα στο γραφείο. Όσες περισσότερες ώρες περνάς εκεί μέσα τόσο λιγότερες διαθέτεις για sex. Κι όσο λιγότερο sex κάνεις, τόσο κινδυνεύεις να γίνεις αντιπαθητικός στους συναδέλφους σου (τα νεύρα που λέγαμε παραπάνω). Άρα, λίγη ισορροπία ποτέ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα. 


Η αντιβίωση για τη συγκεκριμένη πάθηση είναι μία: το sex! Ακόμα κάθεσαι. Καλάαααα..!! Να δω όταν αναγκαστείς να το κόψεις γιατί δε θα σου το επιτρέπει το σώμα σου τι θα έχεις να θυμάσαι. Τόσοι άνθρωποι ψάχνονται εκεί έξω. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, τότε τι να σου πω... Κάνε ποδήλατο!



2 σχόλια:

  1. Τα νεύρα και η μιζέρια του προηγούμενου αφεντικού μου δεν υπήρχαν.. όποτε ερχόταν η γυναίκα του, της το λέγαμε με τρόπο.. κι η καημένη έλεγε "κάτι θα κάνω".. δευτέρα ερχόταν ο αχώνευτος με ένα χαμόγελο σαν του Τζόκερ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή