Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πως να ρίξετε μια Ελληνίδα...

Η αλήθεια είναι πως θεωρείται δύσκολο να ρίξεις στο κρεβάτι σου μια Ελληνίδα. Και δεν το λέω επειδή είμαι εγώ, τα αποτελέσματα ερευνών μας κατατάσσουν ως τις πιο "δύσκολες" της Ευρώπης. 

Μπορεί όμως να σου το παίξουμε δύσκολες μέχρι να σου κάτσουμε, αλλά απολαμβάνουμε το πρωκτικό sex περισσότερο από κάθε άλλη Ευρωπαία φίλη μας (οι ερευνητές έχουν και πάλι τα τεκμήρια, μη νομίζεις). Πώς τα συνδυάζουμε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά; Είναι απλό. Θα σε παιδέψουμε στην αρχή (είναι επειδή μας ενδιαφέρεις, όχι για κάποιο άλλο λόγο) και μόλις καταλάβουμε ότι σε έχουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να μη σε χάσουμε (ξέρουμε την εμμονή που έχεις με την άλλη δίοδο). Παρόλα αυτά δεν είμαστε όλες ίδιες. Έχουμε διαλέξει δύο στρατόπεδα και στο καθένα το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά. 

Στην πρώτο στρατόπεδο, ανήκει η κλασική Ελληνίδα. Είναι αυτή που έχει μεγαλώσει με το πρότυπο της Ελληνίδας μάνας. Όταν την ενδιαφέρεις θα στο παίξει αδιάφορη. Δεν είναι ότι δε σε γουστάρει. Το αντίθετο συμβαίνει. Έχει μάθει να είναι το θήραμα κι εσύ πρέπει να το παίξεις κυνηγός. Αφού την πιάσεις στα δίχτυα σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις και σχέση. Αυτή η Ελληνίδα δεν αστειεύεται. Είναι κτητική, ζηλιάρα, πολύ συντηρητική και δεν ανέχεται τις ελεύθερες σχέσεις και "κρύο καιρός για τρίο". Θα σε φροντίζει, θα σε προσέχει, θα ονειρεύεται μαζί σου γάμο, παιδιά κι εξοχικό. Αν έχεις αλλεργία σε αυτά καλύτερα, να κινήσεις για το απέναντι στρατόπεδο. 

Στο άλλο στρατόπεδο θα βρεις το εξελιγμένο μοντέλο. Τη γκόμενα που σου την πέφτει στο bar και είναι πρόθυμη να κάνει μαζί σου one night stand. Μαζί της μπορείς να κάνεις free σχέση, να κάνεις τρίο γιατί πολύ απλά δεν την νοιάζει κάτι άλλο. Στο συρτάρι της θα βρεις sex toys και θα σε ενημερώσει ποιο είναι το αγαπημένο της και πως το χρησιμοποιεί. Μπορεί να έχει παράλληλα άλλους δύο γκόμενους να της βρίσκονται, αλλά δε θα στο πει. Ούτε κι εσύ όμως πρέπει να της αποκαλύψεις αν παίζει στη ζωή σου κάτι τέτοιο. Θέλει μαγεία και παραμύθι κι ας το δείχνει απελευθερωμένη. Το ρομάντζο είναι στη φύση τους (ρομαντικός λαός). 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες -τουλάχιστον στη χώρα τους- είναι ότι μπαίνουν μέσα σε ένα bar και δεν τους μιλάει κανείς, ακόμα κι αν τις τρώνε με τα μάτια τους. Αν θες να τη "ρίξεις" αιφνιδίασέ την. Πες της κάτι που θα την κάνει να νιώσει όμορφη, ξεχωριστή. Ακόμα κι αν δεν της αρέσεις δε θα σε αποπάρει. Ωστόσο, αν της αρέσεις για την έχεις στα σίγουρα, κάνε την να νιώσει θεά (τι είπαμε πιο πάνω για το παραμύθι; το θέλει σου λέω!) και μετά ζήτα της το τηλέφωνό της. Δεν υπάρχει περίπτωση να στο αρνηθεί. 

Να θυμάσαι. Δεν αναφέρουμε τη λέξη πρώην και νυν (προπάντων νυν), στα πρώτα ραντεβού (και στα επόμενα μη σου πω). Ακόμα κι αν πρόκειται για το εξελιγμένο μοντέλο, δε θέλει να γνωρίζει (δεν έχει σημασία αν υποψιάζεσαι ότι εκείνη βγαίνει με άλλους πέντε ταυτόχρονα). Είναι ζηλιάρα από τη φύση της και θέλει να νιώθει μοναδική. Εκτός κι αν είσαι πληγωμένος από έρωτα και της ανοιχτείς. Τότε αμέσως θα σε αγκαλιάσει (το σύνδρομο της φτερούγας είναι αυτό, από το οποίο πάσχουμε όλες και περιθάλπτουμε κάθε ευαίσθητο αρσενικό). 

Αν θες να συνεχίσεις να τη βλέπεις θα πρέπει να είσαι κύριος και να πληρώνεις (στα πρώτα ραντεβού οπωσδήποτε). Επίσης, θα πρέπει να πάρεις την έγκριση των φίλων της και να είσαι καλός μαζί τους, αλλά προς Θεού, όχι διαχυτικός θα σε τζάσει (είπαμε ζηλεύει, τι δεν καταλαβαίνεις;).

Και πάμε τώρα στο sex... Θυμάσαι τι σου είπα για το πρωκτικό; Ε, τις πρώτες φορές να το ξεχάσεις. Κανένα από τα δύο μοντέλα δε πρόκειται να στο δώσει με την πρώτη. Ακόμα κι αν δε σε παίδεψε για να σου κάτσει, για να σου δώσει το παραπάνω που θες, θα πρέπει να καταλάβει ότι σου πήρε τα μυαλά (εσύ θα πρέπει να το κάνεις αυτό, ξέρεις τον τρόπο). Κι αν θέλεις να μείνεις στη μνήμη της για πάντα, θα πρέπει να της επιβεβαιώσεις ότι ήταν η καλύτερη. 

Αν ψάχνεις για Ελληνίδα που θα σε μοιραστεί με την κολλητή της, δύσκολα θα τη βρεις. Εκτός του ότι δεν έχουν φυσική λεσβιακή τάση, είπαμε επίσης ότι είναι ζηλιάρες, συνεπώς δεν αντέχουν τη σύγκριση. Πιο εύκολα λοιπόν θα δεχτούν το δικό σου κολλητό στο κρεβάτι, παρά τη δική τους κι ας ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής σας ζωής. 

Στο κρεβάτι (στην κουζίνα, στο σαλόνι, δεν έχει σημασία) θέλει να της επιβάλλεσαι. Δεν της αρέσει το σαδομαζοχιστικό (όλες οι σχέσεις της είναι έτσι, μαλακίες θα κάνει τώρα;), αλλά θα εκτιμήσει αφάνταστα το γεγονός να τη σπρώξεις στο τραπέζι της κουζίνας, να της δέσεις τα χέρια ή τα μάτια, να της ρίξεις της σφαλιάρες της στον πισινό (ειδικά με τις σφαλιάρες τη βρίσκει απίστευτα) κι οτιδήποτε την κάνει να νιώσει αδύναμη. 

Μίλα της βρόμικα, αλλά μόνο στο κρεβάτι. Μπορεί να την ταπεινώνει αλλά της αρέσει. Πάσχει από ενοχικό σύνδρομο και νιώθει πόρνη που χαίρεται το sex (δε φταίει αυτή φίλε, η άτιμη η κοινωνία στην οποία μεγάλωσε φταίει). Αν της στείλεις και λουλούδια την επόμενη μέρα, θα γίνει η μικρή σου σκλάβα. 

Για να την κρατήσεις θα πρέπει να βρεις το σημείο Ε της. Αν δε θυμάσαι, (το έχουμε πει σε προηγούμενο μάθημα) το σημείο Ε είναι αυτό που ενεργοποιεί τους συναισθηματικούς της οργασμούς. Αν καταφέρεις και το αγγίξεις τότε είναι δική σου, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις γι' αυτό. Όταν το καταφέρεις ίσως την δεις να κλαίει φτάνοντας σε οργασμό και το επόμενο πρωί θα σε κοιτάει εκείνη όση ώρα κοιμάσαι δίπλα της. Απλά τότε σε έχει ερωτευτεί κιόλας (το θέλεις αυτό;). 

Κι όταν η Ελληνίδα ερωτεύεται, θέλει τον άντρα το σωστό, σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκει. Θέλει κάποιον να της προσφέρει ασφάλεια και να μην την αφήνει να κάνει ό,τι θέλει. Θα κόψει τα πολλά-πολλά, αλλά θα στα κόψει κι εσένα και θα γίνει κτητική και ζηλιάρα. Γιατί έτσι είναι οι Ελληνίδες, πως να το κάνουμε τώρα;



5 σχόλια:

  1. Υπάρχει τέτοια ελληνίδα; Τι να πω, μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς υπάρχει τέτοια Ελληνίδα. Αυτή είναι η Ελληνίδα (και μάλιστα τσεκαρισμένο μέσα από έρευνες). Αλλά εσύ σε ποιο από τα δύο είδη αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στα δυο είδη! Έχω γνωρίσει άλλες ελληνίδες που δεν ανήκουν σε καμία από τις δύο κατηγορίες! Κι είχα απογοητευτεί είναι η αλήθεια! Φαντάζομαι το κείμενό σου να το έγραφα εγώ και να ανέλυα τα είδη που εγώ έχω συναντήσει. Αλλά θα ακουγόμουν κακός και μισογύνης! Και δεν είμαι καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε μάλλον έχεις πέσει σε λάθος γυναίκες.. Εξ ου και η προκατάληψη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι όχι καθόλου προκατάληψη.. απλά ατυχία! Με γέμισες ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή