Writing is a socially acceptable form of schizophrenia...!

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Summer Time


Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Ζω για το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ζεις στην Ελλάδα, να είσαι αραχτός σε μια ξαπλώστρα, να έχεις παρέα αγαπημένους φίλους, να πίνεις κοκτέιλ και να βλέπεις τον ήλιο να δύει μπροστά σου μέσα στη θάλασσα.


Κι όταν ο ήλιος δύει, τη μέρα διαδέχεται η νύχτα που πολλά υπόσχεται κι ακόμα περισσότερα πραγματοποιεί. Γιατί το καλοκαίρι όλα είναι πιο ξένοιαστα. Δε σε νοιάζει το αύριο γιατί είσαι σε διακοπές. Δε σε νοιάζει αν θα μεθύσεις, γιατί όλοι είναι μεθυσμένοι. Δε σε νοιάζει τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι το πρωί, γιατί ο ήλιος σου δίνει αστείρευτη ενέργεια για να συνεχίσεις ολόκληρη την ημέρα, αλλά και την επόμενη νύχτα. Παντού υπάρχει μουσική και διάθεση για χορό. Όλα είναι ξένοιαστα.

Κι όταν είσαι διακοπές δε σε νοιάζει απολύτως τίποτα. Έχεις επιλέξει τον ιδανικό προορισμό, την κατάλληλη παρέα, έχεις πάρει μαζί σου μόνο τα απαραίτητα και λιώνεις ανελέητα όλη μέρα κι όλη νύχτα.

Κι επειδή δε θέλω να γίνομαι γραφική και να παραπονιέμαι συνέχεια που είναι ο έρωτας και όλα στα σχετικά, έχω να δηλώσω πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να είσαι single από το καλοκαίρι! Γιατί τι να το κάνεις να βλέπεις το κορμί στην παραλία και να μη μπορείς να διευρύνεις τις δημόσιες σχέσεις σου? Τι νόημα έχει αν δε μπορείς να πιεις σφηνάκια με τον κούκλο στο beach bar που σου κλείνει μια ώρα το μάτι? Καλοκαίρι είναι! Have fun!!!

Κι αν θες να ζήσεις ρομαντικά ειδύλλια υπάρχει πάντα κι ο Σεπτέμβρης. Τότε που η μέρα αρχίζει να μικραίνει και χρειάζεσαι ζακέτα για το βράδυ, τότε ναι, χρειάζεται μια αγκαλιά και λίγο love story στις ακρογιαλιές. Έτσι θα προετοιμάσεις το έδαφος και για το χειμώνα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους λοιπόν και τα λέμε πάλι από Σεπτέμβρη. Να περνάτε όλοι τέλεια!!! 

PS: Εννοείται πως αν μου έρθει αναλαμπή θα γράψω και πάλι, αλλά Αύγουστο στη Μύκονο είναι λιγάκι δύσκολο αυτό. Ελπίζω να με νιώθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου